استاندار گیلان در دیدار با رئیس سازمان شیلات ایران مطرح کرد؛ استمرار برنامه رهاسازی بچه ماهی در راستای افزایش ذخیره عمومی ماهیان / پرداخت تسهیلات ارزانقیمت به متقاضیان سرمایهگذاری در صنعت شیلات
جارستان: استاندار گیلان خواستار استمرار برنامه رهاسازی بچه ماهی در مناطق آبی استان در راستای افزایش ذخیره عمومی ماهیان شد و گفت: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از منابع صندوق توسعه ملی به متقاضیان سرمایه گذاری در حوزه پرورش ماهی در قفس و نیز آبزی پروری باتوجه به وجود بستر مناسب فنی و تخصصی، رونق این
جارستان: استاندار گیلان خواستار استمرار برنامه رهاسازی بچه ماهی در مناطق آبی استان در راستای افزایش ذخیره عمومی ماهیان شد و گفت: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از منابع صندوق توسعه ملی به متقاضیان سرمایه گذاری در حوزه پرورش ماهی در قفس و نیز آبزی پروری باتوجه به وجود بستر مناسب فنی و تخصصی، رونق این بخش را به دنبال دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار با دکتر نبی الله خون میرزایی معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اقدامات مثبت گذشته در زمینه رهاسازی بچه ماهی در مناطق آبی استان، خواستار استمرار این برنامه در راستای افزایش ذخیره عمومی ماهیان شد.
نماینده عالی دولت در گیلان به برنامه ریزی های سازمان شیلات و مطالعات انجام شده اشاره و با بیان اینکه ظرفیت تولید ماهی در قفس ۷۸ هزار تن تعیین شده، اظهار داشت: در شهرستان های مختلف استان از شرق تا غرب، مناطقی مشخص گردیده و لازم است تمهیدات مورد نیاز برای تشویق بیشتر سرمایه گذاران با توجه به توافق صورت گرفته با سازمان حفاظت محیط زیست، انجام شود.
وی شتاب در روند پرداخت تسهیلات به متقاضیان سرمایهگذاری در حوزه شیلاتی از سوی نظام بانکی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: ایجاد پوشش های بیمه ای برای محصولات، تجهیزات و ابزار مورد نیاز میتواند در پیشبرد اهداف تسهیل گر باشد.
استاندار گیلان با تأکید بر توسعه صنعت پرورش ماهی در قفس گفت: فرآوری محصولات شیلاتی در مسیر دست یابی به بازارهای هدف منطقه و افزایش صادرات گامی موثر است.
دکتر زارع همچنین به اهمیت تولید خاویار و ارزش این محصول به لحاظ ارزی و سرمایه ای که از بابت صادرات حاصل می شود، اشاره کرد و خواستار فراهم سازی زمینه حضور سرمایه گذاران در این بخش شد.
وی حمایت از سرمایه گذاری در حوزه آبزی پروری دریایی را موجب ترغیب و تشویق بخش خصوصی دانست و اظهار کرد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از منابع صندوق توسعه ملی به متقاضیان سرمایه گذاری در حوزه پرورش ماهی در قفس و نیز آبزی پروری باتوجه به وجود بستر مناسب فنی و تخصصی، رونق این بخش را به دنبال دارد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰